Customs Legal

Expertises

Douanerecht over de grenzen heen. 

Van invoer en uitvoer, tot invordering en navordering: Customs Legal kent het douanerecht door en door. Als juridische experts in een nichebranche, bieden we de beste omkadering doorheen diverse douanedossiers. Logistieke dienstverlener, douanevertegenwoordiger, importeur of exporteur: met een juridische focus leiden we uw grensoverschrijdende handel in goede banen.

Juridische ondersteuning, 100 % toegespitst, 200 % toewijding.  

looks_one

JURIDISCH ADVIES

Invoerrechten, accijnzen, grensoverschrijdende btw, tariefindeling, oorsprong, douanewaarde … Onze advocaten begeleiden u doorheen alle facetten van het douane- en accijnsrecht.

looks_two

DOUANEGESCHILLEN

Van douaneonderzoeken en administratieve beroepen, tot procedures voor de Belgische en Europese rechtbanken. Customs Legal biedt juridische bijstand bij alle douane- en accijnsgeschillen.

looks_3

CONTRACTEN

Met een ruime expertise in contractenrecht, gidst Customs Legal u doorheen alle contractuele aspecten van douane en accijnzen. Van opstellen, tot beoordelen.

looks_4

INTERIM CLAIMS MANAGEMENT

Plotse toename van douanegeschillen? Of verminderde capaciteit op de douaneclaimsafdeling? Wij fungeren graag als uw interim behandelaar van customs claims.

looks_5

CUSTOMS COMPLIANCE CHECK

Ook in douane compliance ondersteunen onze advocaten u graag. We gaan na of u voldoet aan de douane- en accijnswetgeving en helpen u bij het implementeren van de juiste procedures.

account_box

OPERATIONAL SUPPORT

Van geautomatiseerde software, tot ervaring in the field. Onze partner Customs Legal Solutions helpt u bij het praktische luik van douane en accijnzen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x